Ανακοινώσεις

Previous Next

Εγκαίνια Νέων Γραφείων Δ.Ι.Ε.Κ.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εγκαινιάστηκαν την Τρίτη 31 Ιανουαρίου τα νέα γραφεία του Δημόσιου ΙΕΚ Σαλαμίνας.

Τα εγκαίνια και τον αγιασμό των νέων γραφείων έκαναν ο αρχιερατικός επίτροπος π. Τιμόθεος Λαϊβεράς και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μούλτος, ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι πέρασαν στο αμφιθέατρο, όπου ο διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας Αναστάσιος Σαλματάνης τους καλωσόρισε, ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή αλλά και όσους τον βοήθησαν στη δημιουργία των νέων γραφείων. Ο διευθυντής έκανε αναφορά στην Επαγγελματική Κατάρτιση, στο θεσμό των Δ.Ι.Ε.Κ., στη λειτουργία και στα τμήματα του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, καθώς και στη σύνδεσή του με την αγορά εργασίας του νησιού μας και τις ανάγκες που ικανοποιεί.
Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν η δήμαρχος Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Π. Χατζηπέρος, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας, οι πρόεδροι της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πολλοί διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί του νησιού και πλήθος κόσμου.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γαστριμαργικές δημιουργίες των σπουδαστών του τμήματος Αρτοποιίας ? Ζαχαροπλαστικής, υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου τους Π. Τζίμα και τη μέριμνα του γνωστού αρτοποιείου «Φραγκιάς», που φιλοξενεί φέτος στους χώρους του, τους καταρτιζόμενους, για τη διεξαγωγή του εργαστηριακού μαθήματος «Αρτοποιητική και Ζαχαροπλαστική Τέχνη».

Σχετικά με το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 με την Κ.Υ.Α. 10651 (Φ.Ε.Κ. Β' 2430/2014).

Τον Μάρτιο του 2015 ξεκίνησε τη λειτουργία του με διευθύντρια την κα Ρόδω Πυροβολάκη και υποδιευθύντρια την κα Μαριλένα Λάσκου. Το Σεπτέμβριο του 2016 ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή ο κος Αναστάσιος Σαλματάνης, ενώ τον Μάϊο του 2017 ανέλαβε καθήκοντα υποδιευθύντριας η κα Ελένη Ευσταθίου. Από το Σεπτέμβριο του 2018 ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή ο κος Νικόλαος Πολύζος, καθήκοντα υποδιευθυντή ο κος Γκουντούλας Ιωάννης, καθήκοντα διοικητικού έργου η αποσπασμένη εκπαιδευτικός κα Μαίρη Οικονόμου.

©2019 Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας. Κατασκευή: Δημήτριος Ιατρού (diatrou AT gmail DOT com)

Search