Ανακοινώσεις Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας

Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στo Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας

 
Φωτογραφία Ιωάννης Γκουντούλας
Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στo Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας
από Ιωάννης Γκουντούλας - Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2020, 4:57 μμ
 

Σύμφωνα με το έγγραφο με αρ. πρωτ. Κ1/39156 19-03-2020 του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα : "Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα Δ.Ι.Ε.Κ", καθίσταται υποχρεωτική από όλους τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές μας, η χρήση της πλατφόρμας e - learning ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας.  Οι εκπαιδευτές θα μπορούν να αναρτούν εκπαιδευτικό υλικό σχετικό με το μάθημά τους για μελέτη από τους σπουδαστές. Οι σπουδαστές μετά την μελέτη του σχετικού εκπαιδευτικού υλικού θα συμπληρώνουν και θα αναρτούν στην πλατφόρμα τεστ, ερωτηματολόγια ή γραπτές εργασίες, ανάλογα με το τι θα τους ζητηθεί από τον κάθε εκπαιδευτή.
    Όποιος σπουδαστής και για οποιονδήποτε λόγο δεν έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσής μας, μπορεί να στείλε στο e-mail του Δ.Ι.Ε.Κ. ( ieksalam@sch.gr ) τα παρακάτω στοιχεία για την ενεργοποίηση του λογαριασμού του:
Επώνυμο:
Όνομα:
e-mail :
Ειδικότητα:
Εξάμηνο:
Τηλέφωνο :
Σύντομα θα λάβει ένα μήνυμα στο e-mail που δήλωσε (παρακαλώ να ελέγθεί και η ανεπιθύμητη αλληλογραφία), στο οποίο θα περιέχεται ένας ηλεκτρονικός υπερσύνδεσμος, το όνομα χρήστη και ο κωδικός του. Κάνοντας αριστερό κλικ στον υπερσύνδεσμο, θα οδηγηθεί στην σελίδα τηλεκπαίδευσης. Εκεί, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό που του εστάλησαν, θα συνδεθεί στην εφαρμογή, όπου και θα του ζητηθεί να πληκτρολογήσει έναν νέο κωδικό χρήστη, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα του δίνονται.