• 216 700 3095
  • saek-salaminas@sch.gr
  • Υποδοχή κοινού Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 16:00 - 19:00 ___________________________ (24ωρη επικοινωνία μέσω e-mail)

Ανακοινώσεις

Εγγραφές Α', Β' και Γ' Φάσης

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Παράταση προθεσμίας  Εγγραφής των επιτυχόντων:

Σας ενημερώνουμε πως έχει παραταθεί η δυνατότητα εγγραφών Α? Φάσης (επιτυχόντες ηλεκτρονικών εγγραφών) μέχρι και την Δευτέρα 28/9/2020 και ώρα 9:00 μ.μ..

Η ημερομηνία αυτή είναι καταληκτική. Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.

 

Εγγραφές Β? Φάσης (επιλαχόντες) και Γ? Φάσης (συμπλήρωση κενών θέσεων).

Την Τρίτη 29/9/2020 θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εγγραφή των επιλαχόντων της Β? Φάσης αλλά και της Γ' Φάσης (των ελεύθερων εγγραφών προς συμπλήρωση κενών θέσεων).

Δικαιολογητικά εγγραφής:
Κατά την προσέλευσή τους στο ΔΙΕΚ οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν:

  1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.
  2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών (Απολυτήριο Λυκείου, Απολυτήριο ΕΠΑΛ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με το Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας (Ζ.Πηγής 21, Σαλαμίνα, τηλ:216 700 30 95, ώρες 13.00-21.00, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

©2024 Σ.Α.Ε.Κ. Σαλαμίνας.

Search