Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας

Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σαλαμίνας

Τα Ι.Ε.Κ. ανήκουν στο μη τυπικό εκπαιδευτικό σύστημα επαγγελματικής κατάρτισης. Παρέχουν Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση σε μεγάλος πλήθος ειδικοτήτων, με σκοπό οι σπουδαστές τους να αποκτήσουν τα προσόντα, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα για επαγγελματική αποκατάσταση και θα διευκολύνουν την προσαρμογή τους στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας.

Στις ανακοινώσεις έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα εξετάσεων προόδων 2019Β.Ωράριο  λειτουργίας  απογευματινό. (Ώρες κοινού 13:00 - 21:00).

 

Ειδικότητες

Για το εξάμηνο 2019A(Φεβρουάριος 2019 - Ιούνιος 2019), λειτουργούν 6 ειδικότητες.

Πρόγραμμα

Το Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα για τις τρέχουσες ειδικότητες του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας.

e-learning

Πλατφόρμα εκπαίδευσης για τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά και επισκεφθείτε μας για οποιαδήποτε ενημέρωση.

Δημόσια Ι.Ε.Κ. - Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης

Τα Δημόσια ΙΕΚ (Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης) είναι ένας θεσμός για την επαγγελματική κατάρτιση των αποφοίτων Λυκείου. Οι απόφοιτοι των IEK ύστερα από κατάρτιση διάρκειας μέχρι τεσσάρων εξαμήνων (συν ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης σε επιχείρηση) μπορούν να αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Ειδικότητες

Για το εξάμηνο 2018A (Φεβρουάριος 2018 - Ιούνιος 2018), λειτούργησαν 7 ειδικότητες. Το Δ' εξάμηνο ολοκληρώθηκε για τις εξής: Τεχνικός Η/Υ, Βοηθός Φαρμακείου και Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής. Ενώ το Β' εξάμηνο ολοκληρώθηκε για τις εξής: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef), Ζωγραφική Τέχνη, Στέλεχος Διοίκησης Και Οικονομίας Στον Τομέα Της Ναυτιλίας, Βοηθός Φαρμακείου.

Σχετικά με το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 με την Κ.Υ.Α. 10651 (Φ.Ε.Κ. Β' 2430/2014).

Τον Μάρτιο του 2015 ξεκίνησε τη λειτουργία του με διευθύντρια την κα Ρόδω Πυροβολάκη και υποδιευθύντρια την κα Μαριλένα Λάσκου. Το Σεπτέμβριο του 2016 ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή ο κος Αναστάσιος Σαλματάνης, ενώ τον Μάϊο του 2017 ανέλαβε καθήκοντα υποδιευθύντριας η κα Ελένη Ευσταθίου. Από το Σεπτέμβριο του 2018 ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή ο κος Νικόλαος Πολύζος, καθήκοντα υποδιευθυντή ο κος Γκουντούλας Ιωάννης, καθήκοντα διοικητικού έργου η αποσπασμένη εκπαιδευτικός κα Μαίρη Οικονόμου.

©2019 Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας. Κατασκευή: Δημήτριος Ιατρού (diatrou AT gmail DOT com)

Search