Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας

Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σαλαμίνας

Τα Ι.Ε.Κ. ανήκουν στο μη τυπικό εκπαιδευτικό σύστημα επαγγελματικής κατάρτισης. Παρέχουν Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση σε μεγάλος πλήθος ειδικοτήτων, με σκοπό οι σπουδαστές τους να αποκτήσουν τα προσόντα, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα για επαγγελματική αποκατάσταση και θα διευκολύνουν την προσαρμογή τους στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας.

 

- ΈΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. Στον πίνακα ανακοινώσεων του Δ.Ι.Ε.Κ. έχουν αναρτηθεί ανά τμήμα οι βαθμολογίες ΠΡΟΟΔΟΥ, ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ καθώς και η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

 

- ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. - Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. λειτουργούν με πρωινό ωράριο, εκτός από 3 έως και 14 Αυγούστου που παραμένουν κλειστά.

 

ΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ :   09:00 - 13:00 

Τηλέφωνο επικοινωνίας :   2167003095
email :   ieksalam@sch.gr
Δια ζώσης εξυπηρέτηση (μόνο εάν κρίνεται απολύτως απαραίτητο) :   Ζωοδόχου Πηγής 21, Σαλαμίνα

 

 


 

ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

 

Στις ανακοινώσεις θα βρείτε πληροφορίες για τις νέες προτεινόμενες ειδικότητες. 


 

 

Ειδικότητες

Για το εξάμηνο 2019A(Φεβρουάριος 2019 - Ιούνιος 2019), λειτουργούν 6 ειδικότητες.

Πρόγραμμα

Το Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα για τις τρέχουσες ειδικότητες του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας.

e-learning

Πλατφόρμα εκπαίδευσης για τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά και επισκεφθείτε μας για οποιαδήποτε ενημέρωση.

Δημόσια Ι.Ε.Κ. - Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης

Τα Δημόσια ΙΕΚ (Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης) είναι ένας θεσμός για την επαγγελματική κατάρτιση των αποφοίτων Λυκείου. Οι απόφοιτοι των IEK ύστερα από κατάρτιση διάρκειας μέχρι τεσσάρων εξαμήνων (συν ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης σε επιχείρηση) μπορούν να αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Ειδικότητες

Για το εξάμηνο 2018A (Φεβρουάριος 2018 - Ιούνιος 2018), λειτούργησαν 7 ειδικότητες. Το Δ' εξάμηνο ολοκληρώθηκε για τις εξής: Τεχνικός Η/Υ, Βοηθός Φαρμακείου και Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής. Ενώ το Β' εξάμηνο ολοκληρώθηκε για τις εξής: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef), Ζωγραφική Τέχνη, Στέλεχος Διοίκησης Και Οικονομίας Στον Τομέα Της Ναυτιλίας, Βοηθός Φαρμακείου.

©2020 Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας. Κατασκευή: Δημήτριος Ιατρού (diatrou AT gmail DOT com)

Search