Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας

Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σαλαμίνας

Τα Ι.Ε.Κ. ανήκουν στο μη τυπικό εκπαιδευτικό σύστημα επαγγελματικής κατάρτισης. Παρέχουν Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση σε μεγάλος πλήθος ειδικοτήτων, με σκοπό οι σπουδαστές τους να αποκτήσουν τα προσόντα, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα για επαγγελματική αποκατάσταση και θα διευκολύνουν την προσαρμογή τους στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας.

 

 

 

 

Η έναρξη των μαθημάτων προβλέπεται να γίνει την Δευτέρα 18  Οκτωβρίου 2021 και σύμφωνα με το πρόγραμμα της κάθε ειδικότητας  (πληροφορίες στις ανακοινώσεις).

 

   

 

 

Διδασκαλία εκπαιδευτών στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.: Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για να διδάξουν στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. ότι εκδόθηκε η σχετική προκήρυξη ένταξης/ εγγραφής στο ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΏΝ. (επιλέξτε εδώ για την προκήρυξη).

 

  

 

Ειδικότητες

Για το εξάμηνο 2019A(Φεβρουάριος 2019 - Ιούνιος 2019), λειτουργούν 6 ειδικότητες.

Πρόγραμμα

Το Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα για τις τρέχουσες ειδικότητες του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας.

e-learning

Πλατφόρμα εκπαίδευσης για τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά και επισκεφθείτε μας για οποιαδήποτε ενημέρωση.

Δημόσια Ι.Ε.Κ. - Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης

Τα Δημόσια ΙΕΚ (Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης) είναι ένας θεσμός για την επαγγελματική κατάρτιση των αποφοίτων Λυκείου. Οι απόφοιτοι των IEK ύστερα από κατάρτιση διάρκειας μέχρι τεσσάρων εξαμήνων (συν ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης σε επιχείρηση) μπορούν να αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Ειδικότητες

Για το εξάμηνο 2018A (Φεβρουάριος 2018 - Ιούνιος 2018), λειτούργησαν 7 ειδικότητες. Το Δ' εξάμηνο ολοκληρώθηκε για τις εξής: Τεχνικός Η/Υ, Βοηθός Φαρμακείου και Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής. Ενώ το Β' εξάμηνο ολοκληρώθηκε για τις εξής: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef), Ζωγραφική Τέχνη, Στέλεχος Διοίκησης Και Οικονομίας Στον Τομέα Της Ναυτιλίας, Βοηθός Φαρμακείου.

©2021 Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας. Κατασκευή: Δημήτριος Ιατρού (diatrou AT gmail DOT com)

Search