• 216 700 3095
  • saek-salaminas@sch.gr
  • Υποδοχή κοινού Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 16:00 - 19:00 ___________________________ (24ωρη επικοινωνία μέσω e-mail)

Ανακοινώσεις

Αναστολή της δια ζώσης εκπαίδευσης

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Από την Δευτέρα 09/11/2020 αναστέλλεται η δια ζώσης εκπαίδευση στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. και εφαρμόζεται η εξ αποστάσεως ασύγχρονη διδασκαλία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας :   2167003095
email :   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δια ζώσης εξυπηρέτηση (μόνο εάν κρίνεται απολύτως απαραίτητο) :   Ζωοδόχου Πηγής 21, 18900 Σαλαμίνα

 

 

 

Υποχρεωτική είσοδος και χρήση της πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης e-learning του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας.
(για το χρονικό διάστημα της αναστολής της δια ζώσης εκπαίδευσης)


Καλούνται  οι σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας να συνδεθούν το συντομότερο δυνατόν στην πλατφόρμα μας και να εξοικειωθούν με αυτήν.

Κάθε διδακτική εβδομάδα, οι εκπαιδευτές οφείλουν να αναρτούν για τους σπουδαστές τους, σχετικό με τα μαθήματα που διδάσκουν εκπαιδευτικό υλικό προς μελέτη.
Οι σπουδαστές οφείλουν (αντί της φυσικής τους παρουσίας στο Δ.Ι.Ε.Κ.) να συνδέονται στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα κάθε εβδομάδα, και για κάθε μάθημα να «κατεβάζουν» το υλικό που θα τους έχουν αναρτήσει οι εκπαιδευτές τους, να μελετούν το υλικό αυτό και να υλοποιούν τυχόν εργασίες.  
Η μη εβδομαδιαία σύνδεση στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα, η μη είσοδος σε όλα τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου ή η μη υλοποίηση των εργασιών, θα εκλαμβάνονται ως απουσία-ες των σπουδαστών.  


Ο υπερσύνδεσμος της πλατφόρμας μας είναι:   http://iek-salam.att.sch.gr/e-learning/index.php

 

Οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα μας e-learning, για την περίπτωση της απώλειας του κωδικού πρόσβασης: 


1. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας μας και κάντε αριστερό κλικ στην ερώτηση: Ξεχάσατε τον κωδικό σας; (Βρίσκεται στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας, τρίτη γραμμή κειμένου κάτω από το κουμπί της εισόδου) 

2. Στην σελίδα που θα οδηγηθείτε, επιλέξτε την αναζήτηση με βάση την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και στο κενό πεδίο:  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πληκτρολογήστε το email σας και κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.

3. Άμεσα θα λάβετε ένα email, στο οποίο θα υπάρχει ένας υπερσύνδεσμος και σχετικές οδηγίες. Κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο θα οδηγηθείτε στην πλατφόρμα, όπου θα σας ζητηθεί να επιλέξετε και να πληκτρολογήσετε (σύμφωνα με τις οδηγίες) τον καινούργιο σας κωδικό.

(ως όνομα χρήστη χρησιμοποιήστε το email σας)

 

Για την περίπτωση που χρειάζεστε τεχνική βοήθεια ή διευκρινήσεις,  επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: 2167003095 ή περάστε από το χώρο του Δ.Ι.Ε.Κ. μετά από τηλεφωνική μας ενημέρωση,  καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακων  και  επίσημων  αργιών)  μετά  τις  13:00.

©2024 Σ.Α.Ε.Κ. Σαλαμίνας.

Search