• 216 700 3095
  • saek-salaminas@sch.gr
  • Υποδοχή κοινού Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 16:00 - 19:00 ___________________________ (24ωρη επικοινωνία μέσω e-mail)

Ανακοινώσεις

Previous Next

Εκδήλωση Τμήματος Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμαγείρων (Chef)

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε από τους σπουδαστές μας, του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης καταπληκτικές γαστριμαργικές δημιουργίες, ξεχωριστά πιάτα και εξαίσιες γεύσεις! Μέσα από αυτό το ταξίδι γεύσεων και δημιουργίας, οι τελειόφοιτοι του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης παρουσίασαν μέσω πλήθους κόσμου την δουλειά τους σε εκλεκτούς επιχειρηματίες μαζικής εστίασης του νησιού μας.

Ένα μεγάλο και ενδιαφέρον ταξίδι γνώσης, εμπειριών και γεύσεων έφτασε στο τέλος του. Οι απόφοιτοι και ανερχόμενοι Chef του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας είναι πλέον έτοιμοι να αδράξουν της ευκαιρίας και να σταδιοδρομήσουν λαμπρά στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης. Ήδη οι περισσότεροι έχουν κλείσει συνεργασίες με μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν την επαγγελματική αναγνώριση και καταξίωση που αναμένουν και τους αξίζει. Τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία με το Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας για όλο αυτό το διάστημα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για την επαγγελματική τους ανέλιξη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους εκπαιδευτές του τμήματος τους και κυρίως στην κ. Σοπίδου Αρχοντή και τον κ. Περλεγκή Νικόλαο που εργάστηκαν πυρετωδώς και κόπιασαν για την καταπληκτική αυτή εκδήλωση.

Ευχαριστούμε την Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ισιδώρα Νάννου ? Παπαθανασίου που μας τίμησε με την παρουσία της συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο κ Ιωάννη Σκιαθίτη, τον αντιδήμαρχο κ. Προκόπη Γκλίστη, τον πρόεδρο σχολικής Επιτροπής δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κουτσούκο Σπύρο, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Φιλιάγκο Ιωάννη και Αλέξανδρο Πάλλα και την αναπληρώτρια γραμματέα και μέλος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Σοφία Μεσολογγίτου.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τ. Δήμαρχο κ. Ιωάννη Τσαβαρή, τη Δημοτική σύμβουλο κ. Καραγιάννη-Αντωνίου Ευαγγελή, το Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας κ. Σωτήριο Ανδριανό, τη Διευθύντρια του 1ου ΕΠ.ΑΛ. Σαλαμίνας κ. Άννα Κανάκη, το Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Σαλαμίνας κ. Πάρη Ανδριανό, το Διευθυντή του Εσπερινού ΕΠ.ΑΛ. Σαλαμίνας κ. Ισίδωρο Τσούτσουρα, τον υποδιευθυντή του Ε.Κ. Σαλαμίνας κ. Ηλία Δρίβα και όλους τους αξιόλογους και αξιότιμους παρευρισκόμενους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και τύπου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος θα ευχαριστούμε από καρδίας τους εστιάτορες και επιχειρηματίες του χώρου εστίασης που παρευρέθησαν για να δουν και να θαυμάσουν από κοντά το έργο των σπουδαστών μας και να μοιραστούν μαζί τους την χαρά της ολοκλήρωσης των προσπαθειών τους.

©2024 Σ.Α.Ε.Κ. Σαλαμίνας.

Search